5 TIPS TO POSITIVE THINKING

Inspiration, Sundhed

Jeg tror godt, vi kan blive enig om, at når vækkeuret ringer 5.30, og det regner, man skal gå ned til bussen, og man har en laaang dag foran sig. Hvordan er det lige, man undgår de negative tanker sådan en morgen? Jeg har selv nogen metoder til, hvordan jeg hele tiden husker at tænke positivt. Det bliver hurtigt en vane, at skubbe de negative ting fra sig, og være glad og leve i nuet. Vores tanker er meget magtfulde i vores hverdag, og kan afgøre om dagen føles god eller dårlig. Studier viser at negative tanker påvirker vores humør endnu mere, end positive tanker gør. Hvilket derfor gør det endnu vigtigere at tænke positivt. Det er lettere at tænke på negative ting frem for positive. Derfor er det godt at være bevidst om det og vende sig af med det. Især her i vintertiden er det nemmere for de fleste at tænke negativt, men det kan du garanteret hurtigt lave om på med de her tips, som jeg selv bruger!


Tag styring over dine negative tanker

Hvis du tager dig selv i at tænke negative tanker så tag styrringen over, og drej dine tanker hen på noget positivt. Negative tanker danner ofte flere og flere og ender i en dårlig cirkel. Prøv at bryd ud af cirklen og fokuser på alt det dejlige du skal i løbet af dagen. og gør nuet til det bedst mulige.


Nok søvn

Tilstrækkeligt med søvn er et vigtigt grundlag for en positiv dag. Dårlig eller alt for lidt søvn giver ofte dårligere humør. Hvis der ikke er ret meget energi og overskud, er det sværere at tænke positivt. Hvis man samtidig begynder at tænke mere positivt er det nemmere at falde i søvn. Så man kan komme ind i en god cirkel.


Musik

Hav en morgenplayliste med musik, der gør dig glad. Når jeg står tideligt op om morgenen, og har en lang dag foran mig, kan det være svært at se det gode ved at skulle ud af sin seng. Noget der altid virker for mig er en kop kaffe og god musik. Sange der gør mig taknemmelig for det, jeg har og kan. Så glemmer jeg de små ting, der skulle irritere mig. Eller musik man får lyst til at danse til er altid en god idé. Vælg en række sange, som putter dig i dit bedste mood, det virker!


Træning

Træning er en kæmpe humørbooster! Man bliver i markant bedre humør, når man er fysisk aktiv regelmæssigt. Når vi træner udskiller kroppen stofferne serotonin, dopamin og norefidrin, som gør os i bedre humør. Der udskilles derudover endorfiner og cannabinoider, som også påvirker humøret positivt. Min træning påvirker mit humør meget, og den er vigtig i min hverdag. Den virker så også omvendt, hvis jeg ikke får trænet. ;) Træning giver samtidig bedre søvn, som giver bedre humør, win win.


Spis sundt og varieret

En kost med for meget mættet fedt og sukker kan føre til udmattelse af kroppen og påvirke humøret negativt. En sund og varieret kost giver dig alle de vitaminer og mineraler, kroppen har brug for og giver bedre helbred og humør. Er du træt og uoplagt hver morgen, så prøv at omlægge din kost, samt mindske indtaget af koffein og alkohol, som ødelægger nattesøvnen.


Prøv at implementere en eller flere af de her råd, så vil du kunne mærke det på humøret. Det giver bedre livskvalitet!

-Kram Mille


Likes

Comments

Write a comment...
IP: 82.99.3.229