Header

Sundhed

Heej søde mennesker

Cirka et år siden startede jeg med at lave udstrækning og fleksibilitets øvelser om morgenen. Nu gør jeg det så også om aftenen, og nogen gange efter træning. Det er ikke hver morgen og aften jeg får gjort det, men som regel husker jeg det. Det kommer helt af sig selv, fordi jeg føler at min krop virkelig har behov for det om morgenen. Det er som om den bare ikke rigtig fungerer før. Jeg har den der følelse af at mine muskler er helt trukket sammen, når jeg står op. Kender i det? Så er det i hvert fald dejligt at strække ud. At blive smidig kan også gøre en hel del styrketræningsøvelser nemmere, fordi man får bedre kontrol over sin krop og får bedre balance.

Nu synes jeg så, det er sjovt at se, hvor smidig jeg kan blive, og sætter derfor nogen mål for det. Lige nu er det split, som går fremad, meeeen der mangler i hvert fald lidt i endnu. ;) Læs om det her -> Challenge - Split

Tips til at blive smidig:

1. YOGA

Du kan tage nogen yoga timer i dit lokale træningscenter. Det er en god måde at starte op på, så du lærer en masse øvelser at kende, og når du så bliver god til dem, kan du starte med at lave det derhjemme.

2. AFTEN UDSTRÆKNING

Hvis det virker lidt for meget at tage måtten ud på gulvet, så sæt dig på sengen om aftenen, når du alligevel skal i seng, og lav udstrækningsøvelser. Det er en stille og rolig måde at gøre det på og rigtig hyggeligt. Det er skønt at få strukket ud i muskler og led inden du skal sove.

3. GÅ STILLE FREM

Udstrækningen skal ikke gøre ondt eller være ubehageligt. Stop hvis det gør ondt. Du bliver bedre og bedre til øvelserne, trust me. Så ikke stresse, så ender du bare med at overbelaste dine muskler. Jeg holder cirka øvelserne cirka 30 sekunder.

Held og lykke med smidigheden!

Kram Mille <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Instagram@camillebredtoft