Header

DSC_0847.jpg

Jeg har egentlig altid været et lille krea-barn, så vidt jeg kan huske, som kunne få næsten alting ud af ingenting. Det gik desværre lidt i stå i slutningen af folkeskolen og på gymnasiet, fordi jeg var så fokuseret på alt muligt andet. Mit sabbatår, som jeg er i gang med lige nu, har hjulpet mig med at få noget ro i hovedet og fået min kreative side frem i mig. Jeg synes, det er rigtig spændende at udforske sine kreative sider, hvad end det er i gennem maling og et hvidt lærred, et klaver eller bag et kamera. Køkkenet er også et sted jeg nyder at være kreativ. Og min familie nyder det, efter jeg har været kreativ i køkkenet, win win! ;-)

Dette kan være et nyt sted for mig at udfolde mig kreativt, og tror på at det kan udvikle mig på en eller anden ny måde.

Udover det har jeg beskæftiget mig med mine to deltidsjobs, for at tjene skejser til den forhåbning om, at jeg kan flytte i nærmere fremtid sammen med min kæreste. Min fremtidige uddannelse tør jeg ikke udtale mig om, da jeg har haft såå så mange emner oppe og vende i hovedet. Jeg tror nok, at det er en af de sværeste beslutninger, man skal tage her i livet. Jeg har dog ikke så meget tænke-tid tilbage, men jeg tror også jeg er ved at ramme noget af det rigtige.

Mit navn er Camille, jeg er 20 år og bor i Nordsjælland.

Jeg håber i kan finde interesse i noget af det jeg skriver og deler med jer:-)

<meta name="p:domain_verify" content="e4efbebb851d43dfa6646b440efbd932"/>

  1. "Kode til import af min blog til Nouw: 8543331237"

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Instagram@camillebredtoft