Header

Personligt

Heej

Jeg lovede lige at fortælle lidt om min første skoledag, så det vil jeg gøre. Jeg var så heldig, at min kæreste kørte mig i skole første dag, så jeg ikke skulle risikere at gå rundt og lede efter skolen og komme forsent. Skolen ligger et rigtig hyggeligt sted med grønne arealer og en sø, man kan gå rundt om. Det er også et rigtig hyggeligt sted at løbe, hvis man har længere pause mellem lektionerne. Det virker som om kantinen har lækker og sund mad, uden for meget kød, som vi ikke rigtig spiser. ;) Det er jo også en Ernæring og sundhedsuddannelse, så en sund kantine er vel oplagt. Menneskerne på uddannelsen virker rigtig søde.

Derudover er der et fitnesslokale, som jeg er helt vild med. Jeg tror, det er der i kan finde mig i mellem modulerne. ;) Det koncept kan jeg rigtig godt lide. Især når det tager lang tid for mig at komme i skole, så jeg måske ellers ikke ville kunne nå at træne, når jeg kommer hjem om aftenen.


On the way home.

Btw, er min lædertaske ikke fed? Jeg fandt den i en genbrug til 300 kr. Jeg har længe gerne ville have sådan en lædertaske med spænde. Synes den er vildt fed, og retro agtig. Tror også lige min mor blev lidt trist over, hun ikke så den først. ;)

Jeg håber i også har haft/får en god start på skole/studie/arbejde.

Kram Mille.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Instagram@camillebredtoft