Header

Personligt

Heey søde mennesker

Guilty pleasures, jaa dem har vi vel alle sammen. Det har jeg i hvert fald og en del af dem. Men her kan i lige få et par stykker af dem.

1. Kopnudler

Ejj, jeg elsker kopnudler. Jeg har bare været vild med dem siden, jeg var lille. Ved ikke helt hvad der er dem, de er bare gode. Det er jo ikke, fordi de mætter sådan synderligt meget eller er ret gode for kroppen for at sige det mildt. Men de er altså gode. Mit indtag af dem er dog meget lille. Jeg skal bare passe på med at købe flere af dem og have dem liggende, for det kan jeg ikke uden af spise med det samme.

2. Friends

Jaa den serie måtte også lige på listen. Der kan sagtens gå en hel dag, hvor jeg ikke rører mig ud af flækken, hvis der er sat friends på. Det er bare en totalt god serie, og jeg griner lige højt hver gang, selvom jeg bare sidder og venter jokes, som jeg har hørt 100 gange før. ;) Man kan godt føle at man kender dem, så det er en rigtig hyggelig serie.

3. Smeltet ost

Uhh jeg elsker smeltet ost. Især chili cheese top. Da jeg var mindre og kom hjem fra skole, lavede jeg nogen gange en mad med smeltet ost. Okay det lyder måske lidt ulækkert, men det er vel bare ligesom en slags toast. Og mozzarella er simpelthen også så lækkert. Jeg er i det hele taget ret vild med ost. Dog mest sådan noget ost, nogen vil mene ikke rigtig smager af noget, heh. ;)

4. Økologiske snacks

Det er ligesom at det bliver mere okay at snacke, hvis det er af økologiske snacks. Jeg har det simpelthen ikke ligeså dårligt ved at spise økologiske chips, som hvis det var en normal pose chips. Hehe, så hvis det er økologisk, kan jeg sagtens snacke igennem, uden at føle det er usundt. ;)

Så fik i dem, hvis i også har et par, så kom med dem, så jeg ikke fremstår så dårligt! ;)

Kram Mille <3


Bukser - Veraldo Sko - H & M Bluse - Abercrombie & Fitch

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Instagram@camillebredtoft