Header

Contains affiliate links Fashion, Træning

Hej søde mennesker

Indeholder affiliate links

Vi kan vel godt blive enige om at en vigtig del af at træne er at se godt ud imens. Det gør vel ikke noget at få nogen af de gode blikke i træningscenteret. Nu skal det skal det ikke lyde, som om man skal gøre sig til i centeret, men et lækkert træningsoutfit hjælper helt sikkert på selvtilliden. ;)

Og med træningsbukser med knald på farverne, kommer du helt sikkert til at skille dig lidt ud. (Medmindre der er andre der har fået samme idé). Heh.

Jeg håber i synes om dem her, jeg har fundet fra Nelly.com. Jeg synes, de er super fede med de lyserøde og blålige nuancer. Det begynder jo også at blive lidt koldere derude, så skal der vel nye træningsbukser til. ;)

1. Her 2. Her 3. Her 4. Her 5. Her 6. Her 7. Her 8. Her 9. Her 10. Her

Jeg er på vej afsted, da det er min første skoledag, hvilket bliver rigtig spændende. Jeg bliver altid lidt nervøs altså, det var ligesom første skoledag i gymnasiet. Det er som om jeg slet ikke føler mig voksen nok. Jeg synes, nu ikke gymnasiet var ret skræmmende, da jeg først startede, så det her skal nok gå. Jeg giver en update, på hvordan første skoledag ender ud med at blive.

God fredag!

Kram Mille.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Instagram@camillebredtoft