Header

Træning


Min træning, kommer til at være et indlæg, der handler om dagens træning, sjovt nok. ;) Så i kan følge lidt med i min træning, og måske blive inspireret, til hvad jeres egen træning kunne indeholde. Det er et indlæg, jeg ønsker at lave en gang imellem, måske en gang om ugen, hvis i kan lide dem.

 

Morgentræning
Type:

Morgentræningen blev til en 9 km. løbetur med min mor og storebror. Selvom jeg godt kan lide at løbe alene, er det hyggeligt at have nogen at løbe med. Det plejer jeg ikke at have. Min kæreste plejer at cykle med, det er nu også meget hyggeligt. ;)

Intagelse før træning:

Jeg spiste ikke noget før løbeturen. Jeg løber godt på tom mave. Det er så kun når det er morgen. Her var klokken 7:00, og når det er så tideligt, så spiser jeg ikke noget. Det ville bare irritere mig, hvis jeg havde mad i maven.

Jeg kan dog slet ikke løbe uden at have drukket vand. Jeg kan blive så tørstig, så jeg tænker på vand på vejen. ;) Så jeg drak cirka en halv liter vand inden.

Indtagelse efter træning:

Da jeg kom hjem drak jeg cirka en halv liter vand til. Det er jo ikke alle, der har det så nemt ved at drikke vand. Men det glider meget nemt ned hos mig. :-) Hvis man ikke kan drikke så meget af gangen, kan man jo tage det hen af dagen.

Skærmbillede 2017-08-20 kl. 08.47.39.png

 

Morgentræning
Type:

Det der skulle havde været aftentræning i går, blev morgentræning i dag, på grund af jeg kom så sent hjem fra en fødselsdag. Det var ikke helt meningen, så jeg troede jeg sagtens kunne nå det. Men det blev til styrketræning her om morgenen.

Øvelser:

-Jeg startede med 10 min. plankeøvelser. Jeg har en rigtig god bog, som jeg skriver om senere.

-15 min. armøvelser med mine 8 kilos håndvægte.

-I ca. 45 min trænede jeg med pilates videoer. En video for maven, og tre for numsen og benene. De varer ca. 10-15 min. hver. Jeg elsker de videoer, det er super dejligt at høre på en snakke og blive presset lidt ekstra. På den måde får man også meget varierede øvelser.

Indtagelse inden træning:

Inden jeg trænede drak jeg en halv liter vand, som jeg normalt gør, når jeg står op. Jeg spiste ingenting, fordi jeg træner tideligt.

Indtagelse efter træning:

Efter træning drak jeg en vegansk kakao drik, som jeg havde. Den var faktisk rigtig god. Nu skal der laver granolatærter.

Kram Mille <3

 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Instagram@camillebredtoft