Header

Træning

Heej søde mennesker

Ind i mellem er det ret sjovt at sætte sig selv nogen mål med sin krop. Man kan arbejde den til at kunne fantastiske ting. Jeg har altid ønsket mig at have en smidig krop, det har jeg arbejdet på i et år, og jeg er blevet meget smidig i et hvis omfang. Jeg har lige sat mig det mål at kunne gå i split. Jeg har fundet et skema af øvelser, som jeg laver hver dag fra i dag af og den næste måned. Så skulle resultatet af min split være anderledes, end den er nu forhåbentligt.

Og jaa billedet ovenover er så ´startsbilledet´. Den ser jo ikke helt god ud vel, heh. Så der er lidt at arbejde med. Det skal nok blive sjovt at arbejde med. Det virker helt uvirkeligt, at jeg skulle kunne komme helt ned. Men det sker forhåbentligt i nærmere fremtid.

Efter øvelserne i dag kunne jeg godt mærke, at jeg fik totalt løsnet op i lårene og lysken. Det var en rar følelse, men nogen af øvelserne var også meget udfordrende. Det bliver helt sikkert nemmere efterhånden. Det skal jo ikke være nemt første dag. Håber at jeg kan mærke lidt fremgang efter en uge med alle øvelserne. Jeg skal nok holde jer updatet.

Snup billedet herunder og vær med til at kunne gå i split om en måned, måske. ;)

Ønsk mig held og lykke. ;)

Kram Mille <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Instagram@camillebredtoft