Header

Træning

Heej

Alle har dage, hvor det er svært at finde motivationen til at få trænet. Det har jeg i hvert fald, og jeg er nok ikke den eneste. Det er slet ikke nemt at holde sin træning og motivation igang. Det er både fysisk og mentalt hårdt, og noget man skal arbejde med. Det kommer ikke af sig selv. Jeg forstår helt bestemt godt, at i kan miste motivationen ind i mellem. Jeg har selv noge triks til hurtigt at blive motiveret de dage, hvor det bare ikke kommer af sig selv.


1. Lækre snacks

Lav nogen lækre snacks til at spise efter træningen, eller tag dem med i træningscenteret. Min søster og jeg har haft små snacks med på lange løbeture, og det er faktisk ret lækkert. Så har man noget at glæde sig til på turen. En dag vi løb med løbeklubben, begyndte de andre at kigge, fordi vi løb og snackede imens, heh. ;)


2. Planlæg

Det er en super god idé at skrive sin træning ned. Så er det planlagt på forhånd. Det er ikke altid. jeg planlægger det på forhånd, men jeg skriver alligevel min træning ned bagefter.

Hvis du har planlagt træningen på forhånd skal du "bare" stick to the list. Det kan være en kæmpe hjælp på dage du ikke føler dig super motiveret til at træne.


3. Trænings outfit

Læg et lækkert sæt fitness outfit frem, til du kommer hjem, eller til du står op. Hvis du allerede har lagt tøjet frem, er det nemt lige at hoppe i. Det betyder noget for mig, at jeg føler mig godt tilpas i mit træningstøj, så det er noget jeg ikke spare på. Det gør jeg til gengæld på andre ting. Jeg vil føle mig lækker i det, og det skal være behageligt. Det kan motivere mig.


4. Få selskab

Det er en sikker vinder. Prøv at ring til din veninde eller spørg din søster om hun ikke vil med ud og løbe eller med en tur i træningcenteret. Det er altså nogen gange så rart, at have nogen at træne sammen med. Hvis man altid gør det alene, kan det godt blive lidt ensformigt. Jeg har i hvert fald spurgt min søster nogen gange, om ikke hun ville lave pilates sammen med mig. Så kan man hyggesnakke (i et hvis omfang) imens. Der går også lidt konkurrence i den nogen gange, som også er motiverende.


Stay motivated!

Kram Mille

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Instagram@camillebredtoft