Header

Livsstil
Heej søde mennesker

Noget af det fedeste ved at være i udlandet, er at snuse rundt i supermarkeder og den slags, synes jeg. Heh. Der er bare så mange madvarer og den slags, som man ikke kan få i Danmark. Jeg synes, det er vildt spændende at gå på opdagelse i sådan en forretning, og min kæreste har det heldigvis på samme måde. Såå det kan snildt tage en time at få handlet lidt ind, når vi er i udlandet. ;) I sidste uge var vi i Sverige, og selvom det er så tæt på Danmark, er der altså stadig ting, som bare ikke kan fås i Danmark. Sidst jeg var der købte jeg tangchips og tangnudler. Tangnudlerne har jeg faktisk ikke prøvet endnu, men jeg kan lige give besked, hvis de smager godt. Også købte jeg tangchips, hvilket ikke smagte vildt lækkert, i hvert fald ikke som en snack. Måske i en sushisalat, tænker jeg. Det må jeg prøve.

Her er hvad jeg købte lidt hjem af.

Det her havremælk specielt til kaffe er rigtig godt at skumme med, og kaffen får en cremet konsistens. Mums. Jeg drikker normalt ikke kaffe med mælk, men en gang i mellem kan jeg godt lide at skumme lidt mælk til.
Den her havredrik med med kakao, synes jeg smagte ret godt. Tænker de er gode at have med på farten en gang i mellem, hvis jeg lide har lyst til noget lidt lækkert.
Soya yogurt synes jeg bare, lød lidt spændende. Derfor købte jeg det. ;)

Jeg er ikke laktoseintolerant eller noget, jeg synes bare det er sjovt at prøve, og så synes jeg det smager godt. Jeg kan i det hele taget rigtig godt lide mad der er baseret på planter. :-)

Har i det ligesom mig, når i handler ind i udlandet?

Kram Mille

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Instagram@camillebredtoft