Header

Heey sweeties

I dag vil jeg snakke lidt om indtagelse af mad før og efter træning. Som det fremgår af det flotte billede ovenfor (som jeg har lavet) ;) skal man inden træning have mad, som giver energi. Efter træning skal der indtages noget med proteiner i til at opbygge dine muskler og væv. Proteiner skal fordeles over hele dagen, så du behøver ikke spise tons vis af proteiner lige bagefter, hvis du husker at få dem over hele dagen. Det giver et bedre resultat.

Madvarene på listen er noget jeg godt kan lide at spise, det er også derfor, der kun står fisk på. Hvis i er mere til kylling så spis det. Men det er fungerer godt for mig. Lav f.eks. denne peanutbutter smoothie og drik den inden træning, der er god energi i. Eller drik den efter træning for at få fyldt depoterne op igen. Den er i hvert fald god, så jeg vil anbefale det! Du kan også bare lave den som en fredagssnack.. :P

Nedenunder er der et billede af en frokost jeg spiste efter træning. Jeg elsker edamamebønner, som billedet viser. ;) Ved siden af ligger 2 æg, en håndfuld spinat og nogen svampe, jeg har stegt på panden. Jeg har bare stegt det hele på en gang. Det var virkelige mættende og der er masser af proteiner i. Så det er et godt bud på et måltid efter træning, hvis i spørger mig.

Håber i finder jer inspireret <3

Kram Mille


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Instagram@camillebredtoft