Header

Opskrifter, Sundhed
Matcha te er blevet lidt af en trend her for tiden. I starten var jeg ikke helt med på, hvad det var, havde bare hørt det var super sundt. Så hvad er det egentlig, der er så sundt ved matcha pulver. Jeg har læst en masse om det og er blevet lidt klogere på det. Så her har jeg samlet 5 goder ved matcha te. :)

  • For det første er der det med antioxidanter, som matcha te indeholer meget af. De gør en masse gode ting for vores krop.  • Antioxidanterne forbedrer immunforsvaret. Matcha te indeholder udover det A- og C-vitamin, som også styrker immunforsvaret.  • Ligesom meget andet te er der koffein i matcha te, som giver et naturligt boost. Jeg synes, derfor det kan være lækkert at drikke i stedet for kaffe til afveksling om morgenen.  • Matcha har en udrensende effekt på kroppen, som en slags detox. Det er på grund af at teen indeholder klorofyl.  • Den er god for folk, der gerne vil tabe sig. Nogle stoffer i teen hjælper blandt andet med at fremme effekten af fedtforbrændende hormoner.


Nu har jeg både lavet matcha te og latte, og jeg er klart mest til den med mælk. Teen uden mælk kan selvfølgelig også drikkes, jeg synes bare, den godt kan blive lidt for stærk. Jeg lavede en matcha latte for et par dage siden, og den var ret god, synes jeg. Så opskriften deler jeg lige med jer. Den er især god til om morgenen istedet for kaffen, da det giver en boostende effekt.

Processed with VSCO with  preset

Processed with VSCO with  preset

Til en stor kop

1 tsk Matcha med top

1/2 dl kogt vand

2,5 dl mælk

1 tsk honning

_______________________________________________

- Hæld det kogende vand over matcha teen i en lille skål og pisk indtil, der danner sig en skum ovenpå.

- Varm mælken og pisk gerne imens, hvis du vil have den mere cremet. Pisk honningen i.

- Hæld teen over i et højt glas og hæld mælken over.

Det er bare en måde at få indtaget matcha på, der findes en masse lækre opskrifter med det. Ellers er det bare at putte det i sin smoothie om morgenen. ;)

Kram.

"Kode til import af min blog til Nouw: 8543331237"

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Instagram@camillebredtoft