Header

Heej

Mandagens sundhedstip er:

STÅ TIDELIGT OP. <3

At stå tideligt op og få mere ud af dagen må være mit første ”healthy habit”. Det er et forholdsvist nemt trin, men kan gøre en kæmpe foreskel i hverdagen. Det er selvfølig ikke alle, det er helt nemt for at ændre på, men man kan hvad man vil. Det kan i hvert fald have en rigtig positiv effekt på din sundhed og i de fleste tilfælde også på humøret.

De fleste af mine succesdage og hvor humøret er højest er ofte dage, hvor jeg har været tideligt oppe, brugt tid på lækker morgenmad og fået trænet tideligt, så jeg har en masse energi til alt det, jeg nu skal fordrive min dag med. Det er en rigtig dejlig måde at starte dagen på, uden stress og jag.

Derimod hvis jeg har været sent oppe, kan det irritere mig, at jeg kunne have brugt tiden på noget andet og fået noget mere ud af dagen. Jeg har samtidig ikke samme overskud.

At få startet dagen tideligt gør, at du ikke stresser, du har mere overskud og tid til at træne, lave sund og lækker morgenmad, måske forberede en frokost, så du ikke køber noget på 7 eleven senere (hvilket jeg har gjort, hvis jeg ikke har lavet det inden). ;)

SÅDAN GØR DU:

Stå tideligt op, heh. Så enkelt er det måske ikke for alle, især ikke nu hvor det også er meget mørkt udenfor. Det kan måske lyde mere fristende bare at gå i vinterhi. Så her får i et par tips til, hvordan i kan motiveres til at komme ud af sengen.

-Gå tideligt i seng

Hvis du går tideligere i seng, føler du dig også tidligere frisk om morgenen. Du får samtidig heller ikke mindre søvn, af at stå tidligere op, hvilket du absolut ikke skal. Det er godt for dit helbred og humør at du får sovet nok.

-Motivation

Motivationen til at stå tideligt op, kan komme fra mange ting. Det afhænger af, hvad der kan få dig op. I mit tilfælde spiller kaffe en kæmpe rolle. Hvis der er en, der har lavet kaffe og jeg kan dufte den, så står jeg gerne op! Nogen gange har jeg købt ind til en spændende smoothie eller andet morgenmad, som også er motivation for mig. Ind i mellem melder jeg mig på træningshold om morgenen, f.eks. spinning eller yoga. Så bliver man nødt til at komme ud af sengen, og man bliver glad i låget efter træningstimen. Prøv det! <3

Kram Mille

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Instagram@camillebredtoft