Header


Heey

Har lige været til pilates time og sidder nu og snacker nogen edamamebønner, og en god kop kaffe! <3 Det var faktisk lidt sjovt fordi jeg plejer jo at træne "poppilates", og troede derfor at pilates var det samme, altså en time med tempo på og sved på panden. Men det var det i hvert fald ikke. Det var med meget stille musik og meget rolige øvelser. Der blev jeg lidt skuffet til at starte med, fordi jeg havde forventet noget andet af den time. Men jeg prøvede at få det bedste ud af det, og det var nok også godt for min krop med stille og rolig træning og udstrækninger. Så hvis i tror i skal til pilates time og have sved på panden, kan i godt tro om. Det er nærmere en yoga time, heh. Ved selvfølgelig godt der er lidt foreskel. ;)

Sådan generealt kan jeg bare godt lide at bruge naturlige råvarer og fødevarer i madlavning og den slags. For et par dage siden lavede jeg en protein smoothie uden brug af proteinpulver. Jeg synes, ikke der er noget galt i det, hvis det virker for jer. Jeg kan bare rigtig godt lide at lave det selv, og vise at man nødvendigvis ikke behøver proteinpulver. Det kan blandt andet også være dyrt.

Her er en smoothie med protein og kulhydrater, der lige sparker energi i dig efter træningen! ;) Jeg synes, den smager mega godt. Den minder lidt om kagedej, bare uden den kvalm fornemmelse.


4 spsk peanutbutter (Opskrift på peanutbutter)

2 bananer

2 dl mælk (plante eller normal)

4 tsk ren kakaopulver


Blend alle ingredienserne og hæld smoothien på et glas.


English

Here's a peanutbutter smoothie with protein and carbohydrates. It's really good after training, to fill you with energy. I like to make smoothies with protein powder, but if it works for you that's fine. This smoothie taste like cookie dough and I like that. Try it, you would like it too. <3


4 tablespoons peanutbutter (Recipe)

2 dl milk (you can use plantmilk)

4 teaspoons raw cacaopowder

2 bananas


Blend all the ingredients and pour into a glass. Enjoy it after training og before. Or if you just need some energy.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Instagram@camillebredtoft