Header


So it begins! Nytårsfortsættende er i gang og det er dem, jeg vil snakke lidt om i dag. Det vigtigste er bare, at du ikke kører sur i dine mål og stopper på halvvejen. Det er så fedt at opnå noget, man har drømt om, der findes ikke noget bedre, især ikke når vejen dertil har været hård. Så jeg ønsker for jer, at i kommer i mål med jeres drømme! Derfor har jeg et par tips, som i skal huske på, og som måske kan hjælpe jer! <3


Opnåeligt mål

Start med at sætte dig et mål, som er opnåeligt. Det er så trist at have et mål, som man inderst inde godt ved, ikke kommer til at ske før om lang tid. Det er langt bedre og mere motiverende at sætte sig et mål, som du kan opnå i nærmere fremtid f.eks. at tabe dig 5 kg, spise sundere eller få markeret mavemuskler. Så sæt dig et nyt mål, når du har opnået det første! Jeg gør det selv på den måde, fordi det simpelthen er det mest motiverende, og laver den bedste fremgang.

Du kan, hvis du sætter dig for det og kæmper!


Overskuelig plan

Lav en overskuelig plan over vejen til målet. Det kan f.eks. være en træningsplan eller en kostplan. Lad vær med at skære alt, hvad du har kært fra din kostplan og prøve at leve efter en eliteløbers kostplan. Det kommer ikke til at dú, og det gør dig ikke glad. Erstat hellere maden med noget sundere, men stadig tilfredsstillende og mættende. Det kan sagtens lade sig gøre. Med en træningsplan, så vær tålmodig og ikke overanstreng dig selv. Start på det niveau du er på. Sådan kommer du bedst fra start.


Motivation

Motivation er vigtig at have med på vejen! Det er den, der holder dig i gang. Snak med mennesker, som motiverer dig eller se videoer. Der er også blogs og instagramprofiler du kan følge med inspirerende og motiverende billeder. Du kan også motivere dig selv ved at tage et før-billede og se hvordan din krop udvikler sig. Det er motiverende!

Held og lykke!

Kram Mille

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Instagram@camillebredtoft