Header

Livsstil

Heey, håber i har en dejlig weekend.

Jeg har fundet kalenderen og alle kalendre, nemlig Cassy Ho's nye kalender. Den er designet til studie og træning. Så der kan holdes styr på afleveringer samt træningen. Også er den bare mega pæn. Jeg har aldrig kunne finde ud af at bruge en fysisk kalender, jeg glemmer det. Især hvis den ikke er indbydende at skrive i. Og det er den her i hvert fald. Jeg har skrevet en masse i den indtil videre og tror på, at jeg rent faktisk kan blive ved med det. ;)

I bogen er der plads til at skrive dagens to do liste, vand- madindtag. Der er selvfølgelig også en oversigt over måneden og ugen. Så er der plads til noter og skriblerier, hvilket jeg er mega glad for. Jeg har en masse notesbøger og skriver forskellige ting i dem alle sammen. I den her kalender er der mulighed for at få en smule styr på alle mine noter, og jeg kan holde dem samlet ét sted. Der plads til at skrive blogidéer f.eks. og det er jo ikke sjældent, at man sidder og får gode idéer i skolen vel? ;) Mine tanker flyver i hvert fald hurtigt væk, hvis det bliver kedeligt.

Der er en side før hver måned og år, hvor man kan skrive sine mål og drømme. Jeg kan egentlig meget godt lide, at der også er plads til at sidde og være lidt filosofisk og tænke over, hvad man vil opnå. ;)


Hvis i er intresserede i at få fat på den mega pæne kaldender, kan i købe den Her.

Kram Mille.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Instagram@camillebredtoft