Header

Livsstil
PicMonkey Collage.jpg

  1. Tag billedet


Jaa, det kommer jo nok ikke som en overraskelse, at det første der skal ske, er at billedet skal tages. Jeg bruger som udgangspunkt ikke min mobil til at tage billeder, kun hvis jeg ikke har andet på mig. Jeg bruger normalt mit Nikon kamera. Hvis jeg ikke har det på mig, bruger jeg af og til min kærestes mobil en Galaxy S7, fordi der er simpelthen bare bedre kamera i end i min iphone 5c. Brug en mobil eller et kamera, som tager gode billeder. Hvis det er taget med et dårligt kamera, er det svært at rette op på.

 

  1. Lær at elsk lyset


Det er super vigtigt, at der er godt lys, når man skyder billeder. Det er det allervigtigste, for at få et godt billede. Hvis der er rigtig dårligt lys, så er det meget svært at rette op på med redigering. Man kan selvfølgelig godt gøre det, hvis det bare er lidt justering. Alt for meget lys er heller ikke godt. Prøv at aflæs lyset.

At tage billeder udenfor eller foran et vindue er en rigtig god idé, fordi det naturlige lys er godt.

 

  1. Redigering og filter


Filterene på instagram synes jeg er enormt dårlige. Jeg bruger appen VSCO til at lægge filter på mine billeder og justere lyset og kontrasten. Det er, som regel kun lys og kontrast jeg ændrer og bruger filter, hvis det passer til billedet. VSCO er en god billede redigerings app til mobilen. Der er nogen rigtige gode filtre. Jeg kan især godt lide A4, A6, HB1 og HB2. Nogen af filtrene kan du hente gratis i appen. Jeg har ikke brugt penge på nogen af dem.

Til allersidst inden jeg lægger billedet op, ændre jeg nogen gange lige lyset en sidste gang inde på instagram. Jeg synes, appen er fin til at ændre lyset.

 

Sådan redigerer jeg mine instagrambilleder. Jeg håber i fandt tipsene interessante. ;)

Hvis i har en god redigerings app til mobilen eller flere gode råd, så skriv dem gerne nedenunder.

 

Kram Mille ;)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Instagram@camillebredtoft