Header

Træning

Heyy

Kender i det med, at det kan være svært at blive hjemme fra træning? Også selvom det er det bedste for ens krop?

For nogen år siden skulle der fra min side, mere diciplin til at overkomme træningsdagene, og jeg så frem til dage, hvor jeg var træningsfri. Som tiden gik og træningen begyndte at spille en større rolle i min hverdag, er den altså sværere at glippe. Jeg vil faktisk påstå, at træningsfrie dage er sværere at komme igennem. Sådan har det ikke altid været, men den position er jeg i nu. Det betyder blandt andet, at det tager tid at lære at blive glad for at træne og den gode smerte. Det lyder lidt voldsomt at det gør ondt, men det er en behagelig smerte, hvis man kan sige det sådan. ;)

Det er helt bestemt godt at tage en pause ind i mellem, både for at få din krop med i din træning, og for at holde din træning mentalitet oppe. Hellere holde et par dage fri om ugen, end at køre sur i træning i det hele taget. Jeg har skulle arbejde meget med, at det er okay at holde træningsfri. Både min mor og min kæreste, har skulle fortælle mig, at det er nok er den bedste idé at blive hjemme. Både fordi jeg kan være tresset, hvis jeg skal nå en masse andre ting også, eller fordi min krop har brug for en pause. Andre dage skubber de mig ud af døren, fordi jeg er tvær, hvis jeg ikke har trænet. Så ved de, at det bare er det, der skal til.

Jeg havde en lille skulderskade for nogen uger siden, og det var ikke nemt at lave ingenting. Det kan faktisk gøre mig sur, og ødelægge min dag lidt. Det er ikke fedt at være irriteret og smitte andre med sit dårlige humør, bare fordi jeg har ikke har trænet. Det er noget jeg må arbejde med. Jeg synes stadig, det er svært.

Jeg får sådan en følelse, af at jeg ikke har trænet i hundrede år, og at min krop er helt svag. Sådan skal man selvfølgelig ikke have det, fordi det er ikke rigtigt. Din træning falder ikke på gulvet af nogen dage fri. Musklerne bliver jo ikke mindre eller din puls dårligere på grund af det. Din krop har måske mere brug for en pause end at du presser den får hårdt.

I må gerne skrive, hvis i også kan føle sådan ind i mellem, så jeg ikke virker som en tosse alene? ;)

Kram Mille


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Instagram@camillebredtoft